Svjetsko tenisko prvenstvo za seniore
OCIJENI:

Svjetsko tenisko prvenstvo za seniore


Umag


Umag, Centar
52470 Umag

Novigrad


, Centar
52466 Novigrad

10.9.-23.9.2012.

Umag i Novigrad u rujnu će po prvi put ugostiti pojedinačno i ekipno ITF-ovo svjetsko prvenstvo za super-seniore, inače i najvažnije godišnje natjecanje u toj veteranskoj skupini.

Trajat će 15 dana, zauzeti kompletne teniske kapacitete obaju gradova i prirediti vrhunski natjecateljski spektakl, pokazujući da za dobar tenis godine nisu nimalo važne.

Očekuje se dolazak čak 900 igrača i igračica iz čitavog svijeta. U prvom tjednu ovog velikog sportskog događanja snage će odmjeravati timovi, dok će se u drugom tjednu natjecanja održavati u pojedinačnoj konkurenciji.

Riječ je o najvišem rangu natjecanja za veterane starije od 60 godina, a Sjeverozapadna Istra je odabrana zbog odlične sportske infrastrukture, smještajnih kapaciteta, povoljne klime te niza drugih aduta, među kojima se ističe i međunarodni ugled stečen organizacijom ATP turnira.

Umag i Novigrad tako će stati uz bok turskoj Antalyji, australskom Perthu i južnoafričkom Cape Townu, kojima je ITF ranijih godina povjeravao domaćinstvo svjetskog prvenstva super-seniora.

Više informacija potražite ovdje.

Vaši komentari:

Samo registrirani korisnici mogu komentirati


Možda će vas zanimati: