Michael Bublé dolazi u Zagreb
OCIJENI:

Michael Bublé dolazi u Zagreb


Arena Zagreb

Lanište bb, Lanište
10000 Zagreb

6.11.2014.
četvrtak

Kanadska super zvijezda Michael Buble, na zadovoljstvo svih žena, konačno dolazi u Hrvatsku. Izvođač koji svojim glasom puni neke od najpoznatijih i najvećih koncertnih arena, a s vrhova top ljestvica smjenjuje mnoga poznata svjetska glazbena imena, nastupit će 6. Studenog u Areni Zagreb. Na turneju 2014. kreće iz Australije u travnju, a u nekoliko će ga mjeseci ugostiti čak 26 gradova. Turneju prati album' To Be Loved' izdan 2013. kao i svi hitovi kojima oduševljava fanove diljem svijeta.

Da je riječ o istinskoj  zvijezdi koja je već sa sedamnaest godina pobijedila na kanadskom natjecanju za mlade talente i time si otvorila vrata u svijet glazbene industrije, u prilog ide i najbrže rasprodanih deset koncerata u svjetski poznatoj londonskoj O2 Areni, čime je postao treći najuspješniji pjevač koji je imao takav niz koncerata nakon Princea i Rogera Watersa.

Album "Christmas" koji je 2012. godine prodan u više od 2,5 milijuna primjeraka u Americi, smjestivši ga odmah iza legendarne Adele, a u svijetu je   prodan u fascinantnih 7 milijuna primjeraka, te  je završio na prvom mjestu Billboardove liste top 200 albuma. I tamo proveo četiri tjedna. Da i svjetske korporacije prepoznaju talent glazbenika koji je odrastao uz djedovu jazz kolekciju, pokazuje i suradnja na nekoliko velikih marketinških projekata s Wal-Martom, najvećim svjetskim trgovačkim lancem, Beringer vinima, Targetom i Starbucksom.  
 
“Iznimno sam sretan I uzbuđen što se vraćam na scenu kako bi pjevao svojim fanovima. Nisam već dugo, u međuvremenu smo se odmorili I sada smo spremni za odličnu zabavu na pozornici” komentirao je  Bublé.

 

Cijene ulaznica su podjeljene u šest kategorija kako slijedi:

PREMIUM PARTER – 1035,00
PARTER 1 – 920,00 kn
PARTER 2 – 862,50 kn
TRIBINA DOLJE od 402,50 kn– 862,50 kn
TRIBINA GORE od 287,50 kn– 402,50 kn
VIP LOŽE – 1725,00 kn

Vaši komentari:

Samo registrirani korisnici mogu komentirati


Možda će vas zanimati: