Ljeto na Strossu 2014.
OCIJENI:

Ljeto na Strossu 2014.


Ljeto na Strossu - Strossmartre

Strossmayerovo šetalište, Centar
10000 Zagreb

29.5.-2.9.2014.

U četvrtak, 29. svibnja na zagrebačkom Gornjem gradu počinje četrnaesto po redu izdanje kulturne i turističke manifestacije Ljeto na Strossu.

Jedna od najpopularnijih zagrebačkih manifestacija, pod autorskom i organizacijskom palicom Kraljeva ulice, svake godine oduševljava brojne stanovnike i goste glavnoga grada. Tako će se i ove godine na Gornjem gradu od 29. svibnja do 2. rujna  posjetiteljima ponovno pružiti mnogo koncerata u večernjim satima, a tijekom dana na prostoru popularnog Strossa održavat će se likovne radionice i kolonije, kazališne predstave za djecu te tradicionalne akcije poput izbora naj psa mješanca i doček pola Nove godine.

Kraljevi ulice ponovno pripremaju nekoliko programaskih iznenađenja, zanimljive likovne instalacije i program za sve uzraste. „Sretni smo što na StrossMartru ove godine možemo najaviti 80-tak koncerata kvalitetnih klupskih bendova iz Hrvatske i nekoliko drugih zemalja. Ponovno ćemo za najmlađe posjetitelje organizirati poslijepodnevne kazališne predstave te likovne radionice i igraonice. U suradnji sa udrugama koje skrbe o napuštenim psima ponovno ćemo raditi na senzibilizaciji javnosti kada su u pitanju napuštene životinje i možda udomiti pokojeg psa. Veseli nas što je Ljeto na Strossu postalo jedan od simbola Zagreba i dnevni boravak za mnoge umjetnike na našoj sceni te domaće i strane posjetitelje.

Želim naglasiti da je program i ulaz Ljeta na Strossu, kao i svih prethodnih godina, uvijek otvoren i besplatan za sve zainteresirane prolaznike i posjetitelje – izjava je Mirana Hadži-Veljkovića iz Kraljeva ulice.

Manifestaciju podržava Grad Zagreb, Turistička zajednica grada Zagreba i nekoliko gospodarskih subjekata. Program će krajem sljedećeg tjedna biti objavljen na www.ljetonastrosu.com, a posjetitelji će ga dobiti unutar besplatnih programskih knjižica koje će se moći preuzeti na Strossmayerovom šetalištu i prostoru Turističko informativnog centra na Trgu bana J. Jelačića.

Vaši komentari:

Samo registrirani korisnici mogu komentirati


Možda će vas zanimati: