Il Divo u Zagrebu
OCIJENI:

Il Divo u Zagrebu


Arena Zagreb

Lanište bb, Lanište
10000 Zagreb

30.9.2014.
utorak
20 h

Točno nakon dvije godine od svog prvog fantastičnog nastupa, svjetski poznati kvartet Il Divo održat će drugi koncert u Areni Zagreb 30. rujna.

Ovoga puta slavna četvorka u Zagreb dolazi u sklopu nove turneje “Il Divo – A Musical Affair: najbolje pjesme s Broadwaya uživo”, na kojoj će promovirati novi istoimeni album. Riječ je o njihovom šestom studijskom albumu s interpretacijama klasika iz svjetskih predstava s Broadwaya, koje ovom kvartetu nisu nepoznanica, premda je Il Divo tek nedavno održao prvi koncert na daskama te čuvene pozornice. Na albumu gostuju Barbra Streisand, Kristin Chenoweth, Nicole Scherzinger, Heather Headley i Michael Ball, što mu osigurava i izuzetnu umjetničku vrijednost.

Zahvaljujući svojim glasovnim mogućnostima, zanimljivim opernim aranžmanima, ali i izgledu, kvartet Il Divo, koji čine španjolski bariton Carlos Marin, francuski pop pjevač Sebastien Izambard, američki tenor David Miller i švicarski tenor Urs Bühler, osvaja publiku diljem svijeta, tako da su koncerti na svim njihovim turnejama rasprodani. Na ovu turneju Il Divo kreće u veljači i zasad ima ugovoreno više od 70 nastupa.

Ulaznice za koncert u Zagrebu već su puštene u prodaju po cijeni od 404 do 996 kuna, a mogu se nabaviti u sustavu Eventima, zatim na Muzika.hr – kupovina ulaznica te ostalim uobičajenim prodajnim mjestima. U prodaji su i VIP paketi, ali oni su dostupni isključivo na adresi ildivo.com.

Vaši komentari:

Samo registrirani korisnici mogu komentirati


Možda će vas zanimati: