Festival nogometa Bundek 2014.
OCIJENI:

Festival nogometa Bundek 2014.


Bundek

Bundek, Središće
10000 Zagreb

12.6.-13.7.2014.

SPORTSKO – GLAZBENA RAPSODIJA NA FESTIVALU NOGOMETA BUNDEK
Bundek, 12.6. – 13.7.2014.
 
Festival nogometa Bundek 2014 naziv je velike sportsko – glazbene manifestacije koja će se pod pokroviteljstvom Grada Zagreba i uz veliku podršku gradonačelnika Milana Bandića, od 12.6. do 13.7.2014. godine održati na zagrebačkom jezeru Bundek (Istočna strana). Bit će to jedinstvena prilika svim Zagrepčanima, turistima i ljubiteljima nogometa da uživaju u odličnoj zabavi i sjajnim koncertima.

U sklopu Festivala nogometa nalazit će se nogometno igralište od umjetne trave dimenzija 24x12m s tribinama za više od 300 gledatelja, na kojem će se svakodnevno odvijati besplatna mala škola nogometa te nogometni turniri za odrasle s atraktivnim i zanimljivim nagradama za najbolje momčadi. Uz nogometni turnir i školu nogometa organizatori su pripremili i puno drugih iznenađenja i igara koji će sigurno zainteresirati sve poklonike malonogometnih pravila. Prijave za besplatnu školu nogometa za djecu od 6 do 14 godina primaju se na mail prijava@festivalnogometa.com.

Festival će predstaviti i ekskluzivno uređen V.I.P. šator od 775m2 u kojem će moći uživati svi posjetitelji Festivala Nogometa, a u sklopu kojeg će se prikazivati izložba fotografija koje prikazuju 12 brazilskih stadiona na kojima će se igrati utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva. Svi odrasli posjetitelji imat će priliku uživati u Karlovačko Korneru, Pepsi lounge zoni i refreshing baru, Volkswagen zoni, te ekskluzivnom Orionu – tankeru za točenje piva koji je službenu premijeru imao u Amsterdamu u sklopu eventa čija je gošća bila Shakira.
 
Za glazbeni dio festivala zadužena su provjerena imena hrvatske glazbene scene i velike pjevačke zvijezde, pa će Festival 12.6.2014. u 20 sati velikim koncertom otvoriti Mate Mišo Kovač, 18.6.2014. nastupit će Miroslav Škoro i prijatelji, dok će 23.6. 2014. koncert održati miljenici zagrebačke publike, Prljavo kazalište. Ovi koncerti i brojni drugi sadržaji, jamče odličan provod i nezaboravnu atmosferu na Festivalu nogometa i najbolja su pozivnica za Bundek. .
 
Uz sportski, zabavni i natjecateljski karakter, Festival nogometa pokazat će i dozu humanosti. Naime u sklopu Festivala prodavat će se navijačke naljepnice za lice i tijelo, a dio sredstava namijenjen je Hrvatskoj ligi protiv raka i skupljanju sredstava za pomoć udruzi koja svakodnevno brine o tisućama oboljelih pacijenata. Povodom toga organizirat će se i nogometna utakmica žena, dama, djevojaka iz javnog života Hrvatske, koje će svojim primjerom i nogometnim znanjem podržati ovaj humanitarni projekt i dati podršku Hrvatskoj ligi protiv raka.

 
Festival nogometa možete pratiti na službenoj stranici festival: www.festivalnogometa.com
te na Facebook stranici: https://www.facebook.com/FestivalNogometa
 

Vaši komentari:

Samo registrirani korisnici mogu komentirati


Možda će vas zanimati: